Çankırı Dernekler Federasyonu Gençlik Kollarımızın 5 Ocak 2007 saat:19.00 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu toplantı neticesinde gençlik kolları yönetim kurulu oluşturulmuştur. Çankırı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulunun 18 Kasım 2007 tarih ve 48 sayılı kararında Gençlik Kolları kurucu Başkanı olarak Bayram Polat yetkilendirilmişti. Gençlik Kolları Başkanı Bayram Polat'ın daveti üzerine toplanan gençlik kollarının aldığı karar neticesinde ilk kongre yapılana kadar kurucu yönetim kurulu şu şekilde oluşturulmuştur.
Başkan : Bayram Polat
Başkan Yardımcısı : Şaban Sarıkaya
Genel Sekreter : Recep Niyaz
Yönetim Kurulu Üyesi : Fevzi Özdemir
Yönetim Kurulu Üyesi : Mehmet Sevdiyar
Yönetim Kurulu Üyesi : Ömer Bayraktar
Yönetim Kurulu Üyesi : Kübra Nur Çakır
Yönetim Kurulu Üyesi : Ahmet Küçük
Yönetim Kurulu Üyesi : Mustafa Yürekli
Yönetim Kurulu Üyesi : Oğuz Ünal
Yönetim Kurulu Üyesi : Fatih Öz
Çankırımızın geleceğine ışık tutacak bu oluşumun Çankırımız ve Türkiyemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza yeni görevlerinde yılmadan çalışarak hem kendileri hem de Çankırımız adına başarı ve huzur dolu günler getirmelerini diliyorum. Çankırılı gençlerimizin birbirleriyle tanışarak dayanışma içerisinde olması ve güçlerini birleştirmesi adına büyük önem taşıyan bu oluşuma katılmak ve görev almak isteyen gençlerimizi de aramızda görmek istiyoruz. Gelin hep birlikte el ele verelim ve ortak paydamız olan Çankırı adına birleşelim. Şimdiye kadar büyüklerimizden hep birşeyler bekleyen ve sonucunda hüsran yaşayanlar safında yer aldık, bundan sonra ise güçlerimizi birleştirerek isteyen ve hak ettiğimizi alan konumuna geçmemeyi hedefliyoruz. Artık Çankırı için atılacak olumlu ve somut adımları görmek istiyoruz.
Çankırı Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı BAYRAM POLAT
İletişim: 05059173189 - msn:
cankiri-genclik@hotmail.com web:
www.genclik18.com -
www.cankirifederasyonu.com